Radial line slot array antenna at 28 gigahertz for broadband communication system - Maina Ibrahim, 1970-; Tharek Abdul Rahman, 1955-, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017