Pembentukan, penghabluran dan pencirian bagi sistem seramik kaca kalsium fosfat yang mengandungi alumina atau silika - 216087 Mohamed Azlan Suhot (Pulau Pinang : Universiti Sains Malaysia, 2000)
Tesis (Sarjana Sains) - Universiti Sains Malaysia, 2000