Kajian awal rawatan air kumbahan menggunakan magnet - 289455 Siti Fatimah Sadikon (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam ) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999