Persekitaran tempat kerja mempengaruhi motivasi pekerja di syarikat penilaian harta tanah swasta - Mohammad Nur Ilham Nasri, 1995- , author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018