Perancangan strategi pengurusan harta di pusat membeli-belah - Eizzah Nur 'Aisyah Normin 1994- , author 638759 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018