Amalan guna pakai aspek pengurusan keselamatan di tapak bina - Nurul Farhanim Hassan, 1993-, author 613261; Abd. Halim Hamzah 200255; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018