Protokol-protokol mesyuarat para pemimpin ilmuan zionis : dengan prakata dan nota-nota penjelasan - Marsden, Victor E. (Victor Emile), 1866-1920; Ummu Muhammad (Batu Caves, Selangor : Thinkers Library, 1999)
32