Tahap kepuasan pelajar terhadap fasiliti kolej kediaman di Universiti Teknologi Malaysia - Shahidatul Shaqilla Shamsudin, 1992-, author; Norhidayah Md. Yunus, 1982-, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018