Mengkaji hubungan antara kriteria dengan indikator pengukuran prestasi pengurusan harta tanah kompleks membeli belah - Nor Azrin Ahmad Ismon, 1995-, author 638931 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018