Faktor kejayaan kritikal perbadanan pengurusan di kondominium - Izzatul Huda Zahid, 1994- , author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018