Insurans hakmilik dalam melindungi pemilikan tanah di Malaysia - Norfarizan Mohamad, 1994-, author 613446; Siti Radiaton Adawiyah Zakaria, supervisor 256406 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018