Masalah kadar penghunian di Kuarters Institusi Perguruan (KIP) kawasan kajian: Daerah Pendang - Nur Inani Azizan, 1995-, author; Rosadah Mahamud, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018