Lignin based surfactant for enhanced oil recovery - Kenny Ganie, 1986-, author 558692; Muhammad A. Manan, supervisor 186669; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Tenaga 599090 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan Petroleum)