Seamless geospatial data methodology for topographic map - Erma Patima Aminullah, 1993- 613534; Abdullah Hisam Omar, 1989- 638695; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018