Mengenalpasti harta bersama terhad bagi bangunan berstrata - Zufiqah Jaafar, 1995- 613573 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018