DEVELOPMENT AND OPERATION OF A SYNCHRONIZED JOB SHOP PRODUCTION SYSTEM USING FINITE CAPACITY SCHEDULING (FCS) SOFTWARE - Emilda Sayuti, 1990-, author; Nakanishi, Hiroshi, Prof., supervisor; Institut Teknologi Antarabangsa Malaysia-Jepun (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Sarjana Pengurusan Teknologi dan Inovasi)