Effect of charcoal coconut shell ash on the asphalt mixture under long term aging - 613707 Nurul Adilah Mohd Yuseri, 1995- author; Ramadhansyah Putra Jaya supervisor 536283; Fakulti Kejuruteraan Awam 8022 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018