Keberkesanan pengurus projek dalam menjayakan projek - Muhammad Syaffiq Haridani, author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018