Hubungan kualiti air larian permukaan dan ciri-ciri hujan - Nur Salina Azhar, 1995-, author; Noraliani Alias, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018