Teknologi Membrane Kurangkan Kos Rawatan Pesakit Buah Pinggang - Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan. Unit Pembangunan dan Pengurusan Multimedia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
The program was aired on Astro Awani, Analisis Awani, on Friday 8th. of July 2017