Effect of various rejuvenating agents on aged bitumen properties - 614256 Siti Aishah Hamid, 1994- , author; Mohd. Khairul Idham Mohd. Satar, 1985- supervisor 484879; Fakulti Kejuruteraan Awam 8022 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018