Multiband metamaterial filtenna for wimax application - Nuradlina Azman, 1996- , author; Mohd. Fairus Mohd. Yusoff, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018