Flexible tactile sensor based on reduced graphene oxide and polydimethylsiloxane - Chai, Kim Hung, 1995-, author; Shaharin Fadzli Abd. Rahman, 1983-, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018