Antibacterial activity of Murraya koenigii extract - 614648 Nur Fateha Muhamad Asfar, 1995- , author; Salehhuddin Hamdan, supervisor 493758; Fakulti Biosains dan Kejuruteraan Perubatan 538915 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Biologi Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018