The effect of various dopants on zno surface for gas sensor application - Farzana Alam, 1981-, author 614657; S.M; Fakulti Kejuruteraan Elektrik 540663 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Komputer dan Sistem Mikroelektronik))