PROSIDING SEMINAR MANUSKRIP MELAYU CAMPA WARISAN TAMADUN BANGSA = SEMINAR PROCEEDING OF THE CAMPA MALAY MANUSCRIPT HERITAGE OF A CIVILISATION, 6-7 Disember 2004 - Seminar Manuskrip Melayu Campa Warisan Tamadun Bangsa (2004 : Kuala Lumpur); Malaysia. Jabatan Muzium dan Antikuiti (Kuala Lumpur : Jabatan Muzium dan Antikuiti, 2006)
Includes bibliographical references