The gamification model for motivating energy conservation behaviour - Wee, Siaw Chui; Choong, Weng Wai; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Thesis (Doktor Falsafah (Pengurusan Fasiliti)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018