A systematic mathematical modelling framework of a cement plant optimisation - Siti Aktar Ishak, 1988-, author; Haslenda Hashim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia Dan Kejuruteraan Tenaga (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Thesis (Doktor Falsafah (Kejuruteraan Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018