Rheological and stability properties of magnetorheological fluid with superparamagnetic maghemite nanoparticles - Siti Asma' Nikmat Leong, 1989- , author; Pakharuddin Mohd Samin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Thesis (Doktor Falsafah (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018