Computational fluid dynamics (CFD) analysis of flow behaviour over small-sized horizontal axis wind turbine - Mohammad Zairilfikri Pamin, 1994-, author; Fazila Mohd. Zawawi, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018