Design and fabricate suitable mechanism for grains delivery on cold plasma treatment system - Muhammad Saiful Abdul Rahman, 1995-, author 615803; Norizah Redzuan, supervisor 250627; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018