Ergonomics issues in a dental clinic - Nur Azmina Johari, 1995-, author; Rozlina Md. Sirat, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018