Truncation model for offshore mooring system by using variable stiffness technology - Tengku Luqman Hakim Tengku Halim, 1994-, author; Kang, Hooi Siang, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Senibina Kapal dan Kejuruteraan Luar Pantai)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018