Keberkesanan perlaksanaan sistem perakuan siap dan pematuhan oleh orang utama yang mengemukakan (PSP) - Atiqah Muhamad, 1979-, author; Aminah Md. Yusof, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018