Kajian penggunaan abu sekam padi dalam bancuhan Mortar - Mohd. Shakieb Ishak, 1981-, author; Roslli Noor Mohamed, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018