Kepuasan pelanggan terhadap prestasi projek jalan kampung di bawah ICU JPM Pulau Pinang - Farah Bibah Farook, 1989-, author; Khairulzan Yahya, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018