Menurunkan kehilangan air bukan hasil di dalam zon pemantauan daerah - Saiful Bakhtiar Samsuri, 1982-, author; Noraliani Alias, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018