Value engineering practice into geometric design for Kunak Interchange - Muhamad Akram Abd. Kadir, 1990-, autho; Haryati Yaacob, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018