Siri' na pesse dalam pembangunan integriti masyarakat bugis di Sulawesi Selatan - Masykur Amin, 1972-, author; Kassim Thukiman, 1963-, supervisor; Sekolah Perniagaan Antarabangsa Azman Hashim (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Thesis (Ph.D (Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018