Electro–synthesis of copper oxide supported on multi-wall carbon nanotubes catalyst for photodegradation of p-chloroaniline - Nur Farahain Khusnun, 1989-, author 617433; Aishah Abdul Jalil, supervisor 604296; Fakulti Kejuruteraan. Sekolah Kejuruteraan Kimia dan Tenaga, 617434 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Thesis (Doktor Falsafah (Kejuruteraan Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018