Removal of reactive black 5 dye using modified chitosan-pandan adsorbent - Fatin Amirah Razmi, 1991- , author 617537; Norzita Ngadi, supervisor; Sekolah Kejuruteraan Kimia dan Tenaga, Fakulti Kejuruteraan (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018