KERNA SYURGA BUKAN PERCUMA. "KERNA MASA SILAM ITU KEKAL, SEBAB ITU AKU KEJAR MASA DEPAN YANG LEBIH BAIK.." - Najmi Fetih, author; Ahmad Shukery Azizan, editor (Shah Alam, Selangor : Sentap Press, 2017)
PSZJBL