PASSION Made EZE : Rahsia meningkatkan semangat berjuang menghadapi kesulitan tanpa putus asa - Hassan Noor, editor; Hani Najwa, editor; Fifi Aswana, editor (Kuala lumpur : SAM Synergy Media Sdn. Bhd., 2017)
Includes bibliographical references