KETAHUI TIPS-TIPS TEPAT PENGURUSAN PERNIAGAAN - Ambadar, Jackie, author; Miranty Abidin, author; Yanty Isa, author; Asma Fadila Habib, translator (Kuala Lumpur : Institut Terjemahan & Buku Malaysia, 2016)
PSZKLL