Equine infographic application suits Malaysian cultures - 618091 Siti Nur Hayati Hamsan, 1995- , author; 530198 Nurwina Akmal Anuar, 1985- , supervisor; Fakulti Biosains dan Kejuruteraan Perubatan 538915 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Bio-Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018