Dokumen kontrak : cadangan membina dan menyiapkan bangunan tambahan, Fakulti Alam Bina, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Alam Bina; Farima Sdn. Bhd (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
02