Drivers to collaboratively consume apparel via internet - Poh, Danny Wai Chong, 1995-, author; Thoo, Ai Chin, 1981-, superviso; Sekolah Perniagaan Antarabangsa Azman Hashim (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019