Effect of brand image and customer satisfaction on customer loyalty : study on TGV Cinemas Johor Bahru - Amirah Farhana Md Posdzi, 1996- , author; Ahmad Sharifuddin Shamsuddin, supervisor; Sekolah Perniagaan Antarabangsa Azman Hashim Fakulti Pengurusan (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019