Consumer's patronage intention towards IKEA store in Malaysia - Nur Afiqah Md. Apandi, 1994-, author; Zuraidah Sulaiman, supervisor; Sekolah Perniagaan Antarabangsa Azman Hashim (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2019)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2019