Oil price volatility, macroeconomic variables and their impacts on economic growth - Norashidah Abdul Kadir, 1996-, author; Nik Intan Norhan Abd. Hamid, supervisor; Sekolah Perniagaan Antarabangsa Azman Hashim (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Perakaunan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018